ipage vs bluehost

zAŠTITA PODATAKA 

 
 

Ziegler d.o.o. Zagreb stavlja veliku pažnju u sigurnost pri obradi podataka  i vodi računa kako se osobni podaci obrađuju. S obzirom na iznimno brz razvoj informatičke tehnologije i rastući broj prijetnji kao rezultat računalnih zloina, mi težimo zadovoljiti povećane potrebe sigurnosti pojedinaca i tvrtki. Zaštita povjerljivosti i osobna prava naših klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika naš je eksplicitni cilj. To je razlog zašto Vam želimo  objasniti kao posjetitelju na našim web stranicama koje korake Ziegler d.o.o. poduzima kako bi se osigurali Vaši osobni podaci i  čuvali u tajnosti, te da su Vaše osobna prava poštuju.

Primjenjivost izjave o privatnosti

Ova izjava o privatnosti odnosi se na sve online stranice pod nadležnošću Ziegler d.o.o. Međutim, na našim web stranicama se mogu naći linkovi treće strane tvrtke. Izjava o privatnosti ne odnosi na takve stranice.

Podaci koji se prenose preglednik / Internet tehnologije

Kao i kod većine drugih internet stranica, mi prikupljamo i koristimo podatke sadržane u log datotekama . Informacije u log datotekama sadrže: vašu IP (Internet Protocol ) adresu, vaš ISP ( internetskih usluga, kao što su AOL ili Shaw Cable), preglednik koji koristite prilikom posjete naše stranice (kao što je Microsoft Internet Explorer ili Firefox),vrijeme ste proveli na stranici i podstranice koje ste posjetili tijekom boravka na.

Cookies / Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na Internetu korisnikovo računalo. Oni su namijenjeni za kontrolu vezu tijekom vašeg posjeta našoj web stranici. Oni sadrže tehničke informacije, a ne samo osobne podatke. Naravno, možete spriječiti kolačića pohranjuju konfiguriranje preglednik skladu s tim. Nećete izgubiti sve funkcije kao rezultata, najviše se samo radom praktičnost.

Korištenje vaših osobnih podataka

Osobni podaci pohranjuju se samo ako nam dobrovoljno dopustite da obradimo Vaše narudžbe. Podaci koje ste nam pružili obrađuju se dalje isključivo u svrhu za što su namjenjeni.  Jamčimo da se Vaši osobni podaci ne prosljeđuju trećim osobama, osim ako smo to dužni učiniti po zakonu ili ako ste nam dali svoj pristanak na to. . Osim toga, molimo Vas da se preporuča da sve podatke koje ste nam pružiti u vezi s poslovnom aktivnošću obrađene od strane jednog od naših podružnica će se proslijediti rekao podružnice.

 

Vaša prava

Imate pravo na informacije o svim osobnim podacima koji je ZIEGLER d.o.o. pohranio o Vama. Osim toga, imate pravo da se pogrešni podaci isprave i svi nepotrebni podaci obrišu, osim ako ne postoji druga pravna obveza pohranjenih podataka. 

Ažuriranja Izjave o privatnosti

Ako u bilo kojem trenutku Ziegler d.o.o. uvodi nove proizvode ili usluge, mijenja proces na internetu i ako je potrebno razvijati sigurnost računalne tehnologije ova izjava o privatnosti će se ažurirati.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja molimo ne ustručavajte se kontaktirati

Ziegler d.o.o.

Rakitnica 2

10 040 Zagreb, Croatia

E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.