NOVOSTI

Predstavljena nova vatrogasna cisterna na InterprotexuPredstavljena nova vatrogasna cisterna na Interprotexu

 

Na sajmu Interprotex, specijaliziranom sajmu zaštite osoba i imovine na Zagrebačkom velesajmu, koji se održao od 24. do 27. travnja, Ziegler je predstavio modernu, potpuno novu vatrogasnu cisternu TLF 20/60.

Vozilo efektnog dizajna projektirano je i proizvedeno 2019. godine u Hrvatskoj za potrebe splitskih vatrogasaca. Uz vozilo, vatrogasnu opremu i novi katalog vozila za hrvatsko tržište, na Interprotexu smo slavili i punoljetnost tvrtke Ziegler u Hrvatskoj. Ponosni smo što već 18 godina proizvodimo i projektiramo u Hrvatskoj.

Interprotex je 24. travnja otvorio zagrebački gradonačelnik Milan, koji je nakon uvodnog govora razgledao izložbeni prostor. Na štandu tvrtke Ziegler najviše su se zadržali vatrogasci javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava. Na otvorenju su bili i predstavnici tvrtke Ziegler: voditelj prodaje vozila Ziegler Hrvatska Željko Pisk, voditeljica prodaje i marketinga Mia Budišin, te voditeljica nabave Vedrana Vasilj.

Tvrtka Ziegler u dva pogona u Hrvatskoj, u Zagrebu i Kutini, izrađuje najmodernija vatrogasna vozila na svijetu i nadogradnje visoke kvalitete, koristeći suvremene materijale i najnoviju tehnologiju. Premda većinu svojih vozila izvozi na svjetsko tržište, iznimno nam je važna suradnja s partnerima u zemlji.

 

ziegler.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice i omogućila Vam bolje korisničko iskustvo.