...

POLITIKA PRIVATNOSTI

zAŠTITA PODATAKA 

 
 

Ziegler d.o.o. Zagreb stavlja veliku pažnju u sigurnost pri obradi podataka  i vodi računa kako se osobni podaci obrađuju. S obzirom na iznimno brz razvoj informatičke tehnologije i rastući broj prijetnji kao rezultat računalnih zloina, mi težimo zadovoljiti povećane potrebe sigurnosti pojedinaca i tvrtki. Zaštita povjerljivosti i osobna prava naših klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika naš je eksplicitni cilj. To je razlog zašto Vam želimo  objasniti kao posjetitelju na našim web stranicama koje korake Ziegler d.o.o. poduzima kako bi se osigurali Vaši osobni podaci i  čuvali u tajnosti, te da su Vaše osobna prava poštuju.

Primjenjivost izjave o privatnosti

Ova izjava o privatnosti odnosi se na sve online stranice pod nadležnošću Ziegler d.o.o. Međutim, na našim web stranicama se mogu naći linkovi treće strane tvrtke. Izjava o privatnosti ne odnosi na takve stranice.

Podaci koji se prenose preglednik / Internet tehnologije

Kao i kod većine drugih internet stranica, mi prikupljamo i koristimo podatke sadržane u log datotekama . Informacije u log datotekama sadrže: vašu IP (Internet Protocol ) adresu, vaš ISP ( internetskih usluga, kao što su AOL ili Shaw Cable), preglednik koji koristite prilikom posjete naše stranice (kao što je Microsoft Internet Explorer ili Firefox),vrijeme ste proveli na stranici i podstranice koje ste posjetili tijekom boravka na.

Cookies / Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na Internetu korisnikovo računalo. Oni su namijenjeni za kontrolu vezu tijekom vašeg posjeta našoj web stranici. Oni sadrže tehničke informacije, a ne samo osobne podatke. Naravno, možete spriječiti kolačića pohranjuju konfiguriranje preglednik skladu s tim. Nećete izgubiti sve funkcije kao rezultata, najviše se samo radom praktičnost.

Korištenje vaših osobnih podataka

Osobni podaci pohranjuju se samo ako nam dobrovoljno dopustite da obradimo Vaše narudžbe. Podaci koje ste nam pružili obrađuju se dalje isključivo u svrhu za što su namjenjeni.  Jamčimo da se Vaši osobni podaci ne prosljeđuju trećim osobama, osim ako smo to dužni učiniti po zakonu ili ako ste nam dali svoj pristanak na to. . Osim toga, molimo Vas da se preporuča da sve podatke koje ste nam pružiti u vezi s poslovnom aktivnošću obrađene od strane jednog od naših podružnica će se proslijediti rekao podružnice.

 

Vaša prava

Imate pravo na informacije o svim osobnim podacima koji je ZIEGLER d.o.o. pohranio o Vama. Osim toga, imate pravo da se pogrešni podaci isprave i svi nepotrebni podaci obrišu, osim ako ne postoji druga pravna obveza pohranjenih podataka. 

Ažuriranja Izjave o privatnosti

Ako u bilo kojem trenutku Ziegler d.o.o. uvodi nove proizvode ili usluge, mijenja proces na internetu i ako je potrebno razvijati sigurnost računalne tehnologije ova izjava o privatnosti će se ažurirati.

 

ODLUKA O UVJETIMA KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE

  

Osobni i javni podaci

 

Molimo Vas vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Većinu stranica možete posjetiti bez davanja bilo kakvih podataka o sebi. No, ponekad su nam potrebni podaci kako bismo izvršili tražene usluge, pa stoga ovdje sadržana Odluka objašnjava način prikupljanja i korištenja podataka koji se koriste u tim situacijama. Podaci koje ćete nam dati smatrat će se povjerljivima sukladno primjenjivim propisima Republike Hrvatske, pa ih stoga Ziegler d.o.o. može koristiti samo u skladu s pravnim odredbama koje su na snazi, a tiču se povjerljivosti podataka.

   

Osobni podaci

Ziegler d.o.o. dužan je štititi sigurnost Vaših osobnih podataka. Za zaštitu osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka ili izmjena te od neovlaštenog otkrivanja ili pristupa Ziegler d.o.o. poduzima tehničke i organizacijske mjere sigurnosti.

 

Osobito kada su u pitanju transparentnost i zaštita Vaših prava, Ziegler d.o.o. neće odati podatke koje bi trećim stranama mogle omogućiti Vašu identifikaciju. Podaci osobnog karaktera koje ste nam dali znače da se slažete da ti podaci uđu u bazu podataka Ziegler d.o.o., kako bi se mogli koristiti prema pravnim propisima koji su trenutno na snazi, sukladno niže navedenoj Izjavi o suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka na koju pristajete pristupom internet stranicama www.ziegler.hr.

  

Izjava o suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka 

 

Suglasni ste i prihvaćate da su Vaši podaci i informacije koje ste dali namijenjeni bazi podataka Ziegler d.o.o. te će se smatrati povjerljivima. Prikupljeni podaci će se koristiti isključivo u svrhu obavljanja internih poslova tvrtke, izrade internih statističkih i analitičkih prikaza te se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg prethodnog pisanog odobrenja. Zaposlenici Ziegler d.o.o. koji zbog naravi poslova imaju pristup povjerljivim podacima obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

  

Opći uvjeti korištenja ove internetske stranice

 

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga te materijala s internet stranica www.ziegler.hr, pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici internet stranica. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako biste izbjegli kasnije eventualne nesporazume i posljedice povezane s time. Svako korištenje stranice www.ziegler.hr uvjetovano je poštivanjem općih uvjeta pristupa i korištenja koji su niže navedeni. Ova je internet stranica razvijena isključivo u svrhu informiranja o uslugama i prozvodima Ziegler d.o.o.

 

Sve informacije dostupne na www stranicama isključivo su informativnog karaktera. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim stranama bez prethodnog pisanog dopuštenja Ziegler d.o.o.. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih www stranica podložne su određenim ograničenjima u vezi sa subjektima kojima takve informacije mogu biti dostupne.

  

U Zagrebu, 23.05.2018.

 

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja molimo ne ustručavajte se kontaktirati

Ziegler d.o.o.

Rakitnica 2

10 040 Zagreb, Croatia

E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.