Vaša BUDUĆNOST U ZIEGLERU

 

  

 

Ziegler je jedan od globalnih lidera u proizvodnji vatrogasnih vozila i rješenja za upravljanje u hitnim slučajevima od 1891. Vatrogasna vozila  koja proizvodimo su poznata u svijetu po tome što su  izuzetno robusna i pouzdana. Uz vodeću poziciju na tržištu Ziegler ima inovativnu snagu i veliki međunarodni potencijal rasta. Paleta proizvoda uključuje cijeli spektar tehnologije od visoko specijaliziranih crpki do protupožarnih sustava na kamionima svih vrsta. Naši korisnici nisu samo dobrovoljni i profesionalni vatrogasci, nego i zračne luke, industrije i državne službe širom svijeta. Naša vozila i pumpe su proizvedeni u skladu s njemačkim standardima, a poznati su po kvaliteti u vatrogasnim službama u više od 100 zemalja.

 

 

 

Ukoliko planirate poslati svoj životopis molimo Vas da pročitate dolje navedeni tekst!

 
Osobni i javni podaci

 

Molimo Vas vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Većinu stranica možete posjetiti bez davanja bilo kakvih podataka o sebi. No, ponekad su nam potrebni podaci kako bismo izvršili tražene usluge, pa stoga ovdje sadržana Odluka objašnjava način prikupljanja i korištenja podataka koji se koriste u tim situacijama. Podaci koje ćete nam dati smatrat će se povjerljivima sukladno primjenjivim propisima Republike Hrvatske, pa ih stoga Ziegler d.o.o. može koristiti samo u skladu s pravnim odredbama koje su na snazi, a tiču se povjerljivosti podataka.

 

Osobni podaci

Ziegler d.o.o. dužan je štititi sigurnost Vaših osobnih podataka. Za zaštitu osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka ili izmjena te od neovlaštenog otkrivanja ili pristupa Ziegler d.o.o. poduzima tehničke i organizacijske mjere sigurnosti.

Osobito kada su u pitanju transparentnost i zaštita Vaših prava, Ziegler d.o.o. neće odati podatke koje bi trećim stranama mogle omogućiti Vašu identifikaciju. Podaci osobnog karaktera koje ste nam dali znače da se slažete da ti podaci uđu u bazu podataka Ziegler d.o.o., kako bi se mogli koristiti prema pravnim propisima koji su trenutno na snazi, sukladno niže navedenoj Izjavi o suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka na koju pristajete pristupom internet stranicama www.ziegler.hr.

 

Izjava o suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka 

Suglasni ste i prihvaćate da su Vaši podaci i informacije koje ste dali namijenjeni bazi podataka Ziegler d.o.o. te će se smatrati povjerljivima. Prikupljeni podaci će se koristiti isključivo u svrhu obavljanja internih poslova tvrtke, izrade internih statističkih i analitičkih prikaza te se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg prethodnog pisanog odobrenja. Zaposlenici Ziegler d.o.o. koji zbog naravi poslova imaju pristup povjerljivim podacima obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

  

Opći uvjeti korištenja ove internetske stranice

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga te materijala s internet stranica www.ziegler.hr, pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici internet stranica. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako biste izbjegli kasnije eventualne nesporazume i posljedice povezane s time. Svako korištenje stranice www.ziegler.hr uvjetovano je poštivanjem općih uvjeta pristupa i korištenja koji su niže navedeni. Ova je internet stranica razvijena isključivo u svrhu informiranja o uslugama i prozvodima Ziegler d.o.o.

Sve informacije dostupne na www stranicama isključivo su informativnog karaktera. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim stranama bez prethodnog pisanog dopuštenja Ziegler d.o.o.. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih www stranica podložne su određenim ograničenjima u vezi sa subjektima kojima takve informacije mogu biti dostupne.

 

U Zagrebu, 23.05.2018.

                                                                                                                     

                                                                                           

 

 

 

Vaše otvorene zamolbe pošaljite na e-mail adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

NATJEČAJ ZA POSAO:

 

Natječaj za prijem u radni odnos radnika (m/ž) - LAKIRER - 3 IZVRŠITELA

Natječaj za prijem u radni odnos radnika (m/ž) - ELEKTRIČAR - 3 IZVRŠITELJA 

Natječaj za prijem u radni odnos radnika (m/ž) - BRAVAR - 7 IZVRŠITELJA 

 

 

 

 

 

 

ziegler.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice i omogućila Vam bolje korisničko iskustvo.