PRODAJA

Prodaja u tvrtki Ziegler d.o.o. je podijeljena na prodaju vozila i na prodaju opreme.
 
Prodajni odjel tvrtke Ziegler d.o.o. Zagreb bavi se prodajom vatrogasnih vozila i opreme iz vlastite proizvodnje, ali i kao ovlašteni distributer ostalih proizvođača.

Od 2004. godine, Ziegler d.o.o. ima sklopljen ugovor kojim dobiva status generalnog zastupnika Active Photonics termokamera za područje Republike Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Status generalnog zastupnika za proizvode tvrtke ROHR, Ziegler d.o.o. dobio je potpisivanjem ugovora s ROHR-om 2005. godine.

2006. godine, Ziegler d.o.o. potpisao je ugovor s tvrtkom GLORIA, te je tako stečen status generalnog zastupnika GLORIA vatrogasnih aparata i opreme.

Ziegler d.o.o. Zagreb pruža mogućnost svojim kupcima da sve artikle iz kataloga mogu nabaviti u Zagrebu po kataloškoj cijeni matične kuće Ziegler Giengen fco Zagreb.
U Zieglerovom Online katalogu možete naći kompletan asortiman vatrogasne opreme i opreme za  vatrogasna vozila iz prodajnog programa firme Ziegler.

Organizirane su tjedne dostave robe iz centralnog skladišta u Giengenu, pri čemu rok isporuke naručene
robe ovisi o stanju zaliha na centralnom skladištu.Kataloške artikle možete i naručiti preko naše prodajne mreže.

Molimo da se za daljnje informacije o proizvodima tvrtke Ziegler i proizvodima tvrtki Active photonics, Rohr i Gloria obratite našem prodajnom odjelu.


  KONTAKT:

 Željko Pisk

 +38512498319

 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

______________________________________________________________________________________________________________

VODITELJ PRODAJE VOZILA I OPREME
VODITELJ MARKETINGA

 

  

 

 


 

Displaying Vatrogasni_aparati_kutije.pdf.

   

 

     

ziegler.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice i omogućila Vam bolje korisničko iskustvo.