https://www.ziegler.hr/mediathek/fotografije-vozila/hlf-30-38_santander_spain_02_2020/hlf-30-38_santander_spain_1

Prva isporuka za španjolsko tržište

26. February 2020 | OBJAVE U MEDIJIMA

"Tvrtka Ziegler d.o.o. specijalizirana za projektiranje i proizvodnju specijalnih vatrogasnih vozila, isporučila je svoje prvo vozilo u Španjolsku. Zieglerov partner Flomeyca uručio je ključeve vatrogasnog vozila HLF 30/38 gradu Santanderu, glavnom gradu regije Cantabria na sjevernoj španjolskoj obali. Radi se o navalnom vatrogasnom vozilu za gašenje svih vrsta požara.

Ziegler je tijekom 2019. godine u dva proizvodna pogona u Hrvatskoj proizveo ukupno 148 vozila, dijelom za Hrvatsku i BiH te ostatak, gotovo 80% vozila, za kupce u Kini, Njemačkoj, Danskoj, Rumunjskoj, Iranu, Pakistanu, Libiji, Omanu, UAE, Nigeriji, Južnoj Koreji, Egiptu, Austriji itd.Desetljećima prisutna na globalnom tržištu, tvrtka Ziegler je od 2019. dodala još jednu zemlju Europe na popis svojih kupaca te na istom tržištu očekuje sljedeće narudžbe.

Tvrtka Ziegler osnovana je 2000. godine kao podružnica njemačkog poduzeća Albert Ziegler GmbH. Započela je s radom 2001. godine na zagrebačkoj lokaciji, a 2018. godine otvoren je i pogon u Kutini. Članica je Ziegler grupe, jednog od vodećih proizvođača vatrogasnih vozila i opreme u svijetu, a od 2013. postala je dijelom globalne grupacije CIMC. Tvrtka Ziegler d.o.o." stoji na stranicama portal Kamion&Bus

Ziegler News

NAJNOVIJE ISPORUKE