https://www.ziegler.hr/mediathek/interschutz-2022

ZIEGLER OTKAZUJE SUDJELOVANJE NA SAJMU INTERSCHUTZ 2022

31. March 2022 | KORPORATIVNE VIJESTI

Nakon brojnih i intenzivnih razmatranja, ZIEGLER Grupa odlučila je kako neće sudjelovati na sajmu INTERSCHUTZ 2022.

 

Trenutna ekonomska i društvena situacija, kao i aktualni gospodarski izazovi uzrokovani ukrajinskim ratom, doveli su do ovakve odluke. Trenutna situacija utječe na cjelokupnu automobilsku i vatrogasnu industriju, kao i na spasilačke organizacije, čija je potpuna predanost sada najpotrebnija. Također je uzet u obzir sve veći broj zaraza koronavirusom – koje također dovode do povećane stope bolesti u tvrtki. Nadalje, zbog otkazivanja ostalih važnih proizvođača u industriji ovog tipa, zvrtka ZIEGLER više ne vidi razlog za sudjelovanjem na međunarodno vodećem svjetskom sajmu.

 

Za tvrtku ZIEGLER je važno naglasiti da otkazivanje INTERSCHUTZ-a nikako nije shvaćeno olako i bez pomnog razmatranja - uostalom, ZIEGLER također ima mnogo novih proizvoda i inovacija koje će predstaviti ove godine. Iako je tvrtka početkom godine još uvijek bila pozitivno raspoložena i veselila se INTERSCHUTZ-u, nedavna događanja diljem svijeta nažalost ne ostavljaju ZIEGLER-u ​​drugog izbora nego otkazati planirano predstavljanje na sajmu.

 

Tvrtka ZIEGLER nada se da će kupci, partneri, vatrogasne službe i ostali posjetitelji sajma razumjeti ovu odluku zbog trenutne situacije. Za tvrtku je važno i dalje biti pouzdan partner vatrogasnim postrojbama, isporučivati ​​vozila kao i obično i biti tu za kupce punom snagom - na to će tvrtka i dalje stavljati fokus.

 

Službeno priopćenje

Ziegler News

NAJNOVIJE ISPORUKE