https://www.ziegler.hr/mediathek/fotografije-vozila/z-control/z-control

ZIEGLER PREDSTAVLJA NOVI Z-CONTROL

06. October 2020 | NOVI PROIZVODI

Zbog brzog širenja koronavirusa, vodeći svjetski sajam INTERSCHUTZ odgođen je za 2021. godinu. Moto "#whateverthechallenge", koji je proglašen za ovaj događaj, ipak ostaje i dalje vodeće načelo tvrtke ZIEGLER. Sada predstavljamo najnovije inovacije u kontekstu „Innovation Rollout 2020“. Nakon što je ALPAS najnovije generacije predstavljen na tržištu, nastavljamo s predstavljanjem novog koncepta rada.

 

10 razloga za novi Z-Control

  1. Identično korisničko sučelje za sva vozila i komponente ZIEGLER Grupe: od Ultra Power do Z-vozila, od standardnog vozila do bacača.
  2. Sigurno korištenje, rad prilagođen nošenju rukavica i intuitivno navođenje korisnika bojama i svjetlosnom animacijom (samo funkcije koje se mogu aktivirati vidljive su na sučelju).
  3. Sustav pomoći za upozorenja, pogreške, statuse sučelja i dodatne informacije.
  4. Trening modul koji omogućava da se cijeli se sustav (vozilo) može podesiti na opciju treninga, a operater može simulirati npr. rad s pjenom.
  5. Kućište koje se sastoji od jednog dijela (za razliku od dva ranije) zapečaćenog upravljačkom folijom. Na taj je način upravljanje potpuno vodootporno u okomitim i vodoravnim pozicijama.
  6. Maksimalna fleksibilnost u kombinaciji funkcija kroz module koji se mogu kombinirati pojedinačno u različitim kućištima ili na upravljačkim pločama. Mogu se koristiti u standardnim ili specijalnim vozilima kao i na upravljačkoj ploči nove generacije Z-vozila.
  7. Nove serije mobilnih inteligentnih upravljačkih jedinica poput Plug'n'Play ili Multi-Connect sučelja dostupne su na proizvodima i vozilima u raznim izvedbama.
  8. Ergonomski dodaci omogućavaju upravljačkoj jedinici ugodno prianjanje ruci.
  9. Integrirana telematička funkcija za budući pristup svim važnim podacima.
  10. Fleksibilnost vođena zahtjevima kupca. Po potrebi je funkcije moguće naknadno promijeniti, proširiti ili dodati.

 

Novi Z-Control sada je dostupan za sve tipove vozila i već se koristi u prvim vozilima koja smo planirali predstaviti na INTERSCHUTZU. Naravno, obavijestit ćemo Vas o prvim vozilima u kojima se nalazi novi Z-Control. Dodatne informacije možete pronaći u službenom priopćenju.

 

Službeno priopćenje

Brošura: Z-control

Ziegler News

NAJNOVIJE ISPORUKE